Svejo Danco Dobermann

Some things just fill your heart without trying

Welkom op onze website

Dit is onze website van Svejo Danco dobbermanns

De naam Svejo Danco is ontstaan uit een combie van namen in ons gezin, mijn zoontje Sven die me overal meehelpt en mijn maatje is wanneer we naar een show gaan. Mijn man Johan die voor onze honden zorgt wanneer ik zelf niet thuis ben, en ik zelf (Danielle) die met liefde en passie elke dag geniet van mijn geweldige dobers. Onze achternaam is Coolen.  We wilden graag een naam met betekenis en  Svejo Danco staat voor ons gezin en voor de liefde en passie voor onze honden.

In het kopje; over mij kun je lezen wie wij zijn, hoe de kennel is ontstaan en waar onze kennel voor staat. 

ook hebben al onze honden natuurlijk een eigen plekje op onze website waar je alle info over hen kunt vinden.

Wanneer je op het kopje nieuws klikt kun je de meest recente info vinden wat betreft shows trainingen gezondheidsuitslagen en alles wat er binnen onze kennel gebeurd

Ook een foto album mag natuurlijk niet ontbreken.

Ik wens je veel plezier met het bekijken van de site. Mocht je na het bezoeken van de site meer willen weten over ons of onze hondjes of een keertje komen kennis maken dan mag je natuurlijk ook altijd contact opnemen, je kunt het contactformulier invullen. Wil je liever op een andere manier contact leggen, kijk dan voor alle gegevens bij Contact.

Ook voor een op en top vertrouwt vakantie/opvang adres voor je dober en of andere hond(en) kunt je bij ons terecht. meer info hierover kun je vinden op onze website www.heusdenspeelgeluk.nl. Wanneer je op deze tekst klikt wordt je automatisch doorverbonden naar deze site!!!

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 
Opbellen
E-mail